Reál Fűtés- és Klímatechnika Webáruház

MIDEA Luna MS9AU-09HRDN1 INVERTER

  • 3,5 kW hűtőteljesítmény, kb. 25 - 35m2 hűtésére 
  • 3,5 kW fűtőteljesítmény, kb. 20 - 35 m2 fűtésére
  • "A" energiaosztály
  • inverteres vezérlésű
  • digitális kijelzővel
  • ionizátor
  • aktív szén és bio szűrő
  • turbo üzemmód
  • külső és belső egységgel
  • a beltéri egység kivitele változhat, kérjük érdeklődjön

Több részlet


170,000 Ft áfával

MS9AU-09HRDN1

Elérhető: RAKTÁRON

Működési elvük alapján a klímatechnikai berendezéseket két nagyobb csoportba tudjuk osztani. Az egyik a hagyományos elven működő légkondicionálók, amelyek a kompresszor ki és bekapcsolásával tartják fenn a kívánt hőmérsékletet a helyiségben. Az on-off klíma, vagy fix fordulatú klíma elnevezés erre a működésre utal. Ezen az elven működnek például a háztartási hűtőszekrények is. Ha a levegő hőmérséklete eléri a kívánt értéket, a kompresszor leáll, ellenkező esetben pedig működik, elősegítve a hűtés folyamatát.

Az on-off klíma kompresszora fix fordulatszámon üzemel, ezért nincs mód a teljesítményének térfogatárammal történő szabályozására. A fix fordulatú on-off gépek előnye az inverteres klímákkal szemben viszonylagos olcsóságuk, hiszen a vezérlés egyszerűbb mint az inverteres gépek esetében.

Az on-off gépek "ellentéte" és egyben nagy konkurense is az inverteres klíma, mely a kompresszor fokozatmentes szabályozásával tartja fenn a kívánt hőmérsékletet. Ezek az inverteres klímák egyre inkább kiszorítják a hagyományos on-off klímákat, ám azok előnye, hogy áruk még mindig egy lélektani határ alatt van, emiatt sokan az on-off gépet választják.

Mivel az inverteres klímák energiahatékonyságuk csúcsát csak folyamatos használat mellett érik el (rövid használat esetén szinte ugyanannyit fogyaszt mint az on-off gép) olyan helyekre, ahol a készülék csak néhány órát üzemel, célszerű a hagyományos elven működő, on-off klímát választani.

Az inverteres klíma az on-off klímával szemben sokkal hatékonyabban tud dolgozni, ám ezt a hatékonyságot csak hosszabb működés esetén képes elérni, amikor a teljesítményt a vezérlőelektronika leszabályozza egy alacsonyabb értékre. A leszabályozás olyankor kezdődik, amikor a klimatizált tér hőmérséklete kezdi elérni a beállított hőmérsékletet.

A hőszivattyús (hűtő-fűtő) klímák is hatékonyabbak inverteres kivitelben. A klíma hatásfokát nagyban meghatározza a külső levegő hőmérséklete, hiszen a klíma, mint hőszivattyú a külső levegő megmaradt belső energiájából "pumpálja" be a hőt a klimatizált térbe. Minél alacsonyabb a hőmérséklet annál kisebb a levegő belső energiája. Mivel az inverteres klímák - szemben az on-off gépekkel - eleve nagy hatásfokkal képesek üzemelni, ebből az alacsony hőmérsékletű levegőből is nagyobb hatásfokkal képesek kivonni a még meglévő energiát.

midea

Midea a nagyvilágban


Az 1968-ban alakult kimondottan a háztartási készülékekre specializálódott Midea cégcsoport mára az egyik legnagyobb kínai export bázisként van jelen az élet minden területén.

A cég 1980-ban lépett a háztartási gépek piacára és 1981-ben már Midea néven gyártotta termékeit. Ma mintegy 100.000 munkavállalót foglalkoztat és tulajdonosa több mint 10 neves márkának, különböző iparágakban. A Midea központja Shunde, és emellett számos termelési bázissal rendelkezik Kínában. Guangzhou, Zhongshan, Wuhu, Wuhan, Huai ’an, Kunming, Changsha, Hefei, Chongqing és Suzhou és a vietnami Pingyang is egy-egy gyárnak ad otthont.

Belföldön és külföldön egyaránt kiterjedt értékesítési hálózattal rendelkezik, 21 külföldi leányvállalattal melyek között szerepel az USA, Anglia, Németország, Japán, Hong Kong, Korea, Kanada, Oroszország, Franciaország, Malajzia és Vietnam.

Kínában a Midea rendelkezik a legnagyobb termelési kapacitással a légkondicionáló, mikro-, és háztartási gépek és konyhai eszközök gyártói között. Fő termékei a lakossági és kereskedelmi légkondicionálók, mosógépek, hűtőszekrények, mosogatógépek és számos háztartási berendezés.

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék

Kosár  

(üres)

Új termékek

Nincs új termék

 

 

 

Cylex Silver Díj