Reál Fűtés- és Klímatechnika Webáruház

Fisher FSAI-PRO-180AE1 INVERTERES hőszivattyús split klíma

 • KATALÓGUS LENT A "LETÖLTÉS"-NÉL
 • AKÁR 6 ÉV GARANCIA
 • Fisher oldalfali INVERTERES split klíma
 • 5 kW hűtőteljesítmény, kb. 45 - 50m2 hűtésére 
 • 5,13 kW fűtőteljesítmény, kb. 41 - 51 m2 fűtésére
 • Inverteres vezérlésű
 • "A" energiaosztály
 • SilverIon szűrő + Ionizátor
 • Öntísztító funkció
 • BIO-bevonatú ventillátor
 • "Golden bio" bevonatú hőcserélők 
 • Turbo üzemmód

Több részlet


296,100 Ft áfával

FSAI-PRO-180AE1

Elérhető: RAKTÁRON

Működési elvük alapján a klímatechnikai berendezéseket két nagyobb csoportba tudjuk osztani. Az egyik a hagyományos elven működő légkondicionálók, amelyek a kompresszor ki és bekapcsolásával tartják fenn a kívánt hőmérsékletet a helyiségben. Az on-off klíma, vagy fix fordulatú klíma elnevezés erre a működésre utal. Ezen az elven működnek például a háztartási hűtőszekrények is. Ha a levegő hőmérséklete eléri a kívánt értéket, a kompresszor leáll, ellenkező esetben pedig működik, elősegítve a hűtés folyamatát.

Az on-off klíma kompresszora fix fordulatszámon üzemel, ezért nincs mód a teljesítményének térfogatárammal történő szabályozására. A fix fordulatú on-off gépek előnye az inverteres klímákkal szemben viszonylagos olcsóságuk, hiszen a vezérlés egyszerűbb mint az inverteres gépek esetében.

Az on-off gépek "ellentéte" és egyben nagy konkurense is az inverteres klíma, mely a kompresszor fokozatmentes szabályozásával tartja fenn a kívánt hőmérsékletet. Ezek az inverteres klímák egyre inkább kiszorítják a hagyományos on-off klímákat, ám azok előnye, hogy áruk még mindig egy lélektani határ alatt van, emiatt sokan az on-off gépet választják.

Mivel az inverteres klímák energiahatékonyságuk csúcsát csak folyamatos használat mellett érik el (rövid használat esetén szinte ugyanannyit fogyaszt mint az on-off gép) olyan helyekre, ahol a készülék csak néhány órát üzemel, célszerű a hagyományos elven működő, on-off klímát választani.

Az inverteres klíma az on-off klímával szemben sokkal hatékonyabban tud dolgozni, ám ezt a hatékonyságot csak hosszabb működés esetén képes elérni, amikor a teljesítményt a vezérlőelektronika leszabályozza egy alacsonyabb értékre. A leszabályozás olyankor kezdődik, amikor a klimatizált tér hőmérséklete kezdi elérni a beállított hőmérsékletet.

A hőszivattyús (hűtő-fűtő) klímák is hatékonyabbak inverteres kivitelben. A klíma hatásfokát nagyban meghatározza a külső levegő hőmérséklete, hiszen a klíma, mint hőszivattyú a külső levegő megmaradt belső energiájából "pumpálja" be a hőt a klimatizált térbe. Minél alacsonyabb a hőmérséklet annál kisebb a levegő belső energiája. Mivel az inverteres klímák - szemben az on-off gépekkel - eleve nagy hatásfokkal képesek üzemelni, ebből az alacsony hőmérsékletű levegőből is nagyobb hatásfokkal képesek kivonni a még meglévő energiát.


A Fisher berendezések legfontosabb jellemzõje, hogy olyan extra funkciókat kínálnak alapáron, amiket más berendezések esetében
lényegesen magasabb árfekvésû készülékekben találhat meg!Kiváló ár-érték arány, azaz divatos szlogennel élve:
FISHER KLÍMABERENDEZÉS - FULLEXTRA ALAPÁRON
A hõszivattyú egy rendkívül hatékony fûtési rendszer.
1 kWh elektromos energia felhasználásával a környezeti levegõ hõjét felvéve készülékünk 3 - 4 kW fûtési energiát állít elõ.

A Fisher berendezések legfontosabb jellemzõje, hogy olyan extra funkciókat kínálnak alapáron, amiket más gyártók lényegesen magasabb árfekvésû készülékekben kínálnak! Kiváló ár-érték arány, azaz divatos szlogennel élve: FULLEXTRA ALAPÁRON.

A hőszivattyú egy rendkívül hatékony fûtési rendszer: 1 kW elektromos energia felhasználásával -a környezeti levegő hőjét felvéve- készülékünk 3 - 4 kW fűtési energiát állít elő.

hőszivattyú

 

 

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék

Kosár  

(üres)

Új termékek

Nincs új termék

 

 

 

Cylex Silver Díj