Reál Fűtés- és Klímatechnika Webáruház

Biztonságos fizetés.


A Reál-ker Kft által működtetett webshop-ban történő vásárlás során Ön a következő biztonságos fizetési módok közül választhat.  Rendelését kifizetheti személyesen az üzletünkben, illetve átvételkor házhoz szállítás után. Továbbá lehetőség van rendezni PayPal rendszeren keresztül, átutalással cégünk bankszámlájára illetve postai utánvéttel is.


Fizetés PayPal-lal és átutalással:

Ezen esetben Önnek a rendelést követően küldünk egy tájékoztató e-mailt, amiben megerőstjük a vásárlását, valamint elküldünk egy digitális szállítólevelet amely tartalmazza a megrendelt termékek árát, valamint a csomagolási és postaköltséget.

Természetesen részletes információt nyújtunk a fizetés technikai feltételeiről. PayPal-os vagy átutalásos fizetés esetében, a termék vételárának kiegyenlítése és cégünk bankszámláján történő megérkezése után áll módunkban elküldeni, illetve kézbesíteni a terméket.


Postai utánvét:

Ezen esetben Önnek a rendelést követően küldünk egy tájékoztató e-mailt, amiben megerőstjük a vásárlását valamint elküldünk egy digitális szállítólevelet amely tartalmazza a megrendelt termékek árát, valamint a csomagolási és postaköltséget.

A csomagot lehetőségeinkhez képest leghamarább adjuk fel ajánlottan. Ilyenkor Ön a megrendelt termék megérkezésekor, egyösszegben, készpénzben fizeti ki a termékek ellenértékét valamint az egyéb postázás során felmerült költségeket.

 

Házhozszállítás
A megrendelt termék a Reál Fűtéstechnika által történő házhozszállítása Esztergom és Dorog területén ingyenes, valamint Budapest egész területére fix 2700 Ft. Az ezen városok határain túl igényelt házhozszállítás díja: 70 Ft/km.Házhozszállítás

 

 


FőoldalFőoldal

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék

Kosár  

(üres)

Új termékek

Nincs új termék

 

 

 

Cylex Silver Díj