Reál Fűtés- és Klímatechnika Webáruház

Felhasználási feltételek

 

Felhasználási feltételek


A honlapunkra való belépéskor Ön elfogadja az itt leírt feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált partnerünk. A feltételek valamennyi, a www.futestechnika.com domain alatt megtalálható oldalra érvényesek. A leírtak elolvasásának elmulasztása nem képezhet hivatkozási alapot. A feltételek változtatásának jogát fenntartjuk.

A www.futestechnika.com oldal üzemeltetője a Reál Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A honlapon található oldalak tartalma és funkciói a Reálker Kft. szellemi tulajdonát képezik. A lap taralmát és/vagy funkcióit részben vagy egészben a tulajdonos írásbeli engedélye nélkül tilos felhasználni.

A Reálker Kft. mindent megtesz az oldalain található adatok pontosságáért, de nem vállal felelősséget az alábbiakért:

* a honlapon található adatok helyességéért és az ezek felhasználásából eredő károkért,

* a webáruházban szereplő a termékek vételárával kapcsolatos elírások, valuta árfolyamok változásából adódó esetleges változásokért,

* az oldalunkról linkekkel elérhető további oldalak tartalmáért.

Webáruház

A webáruház használata feltételezi az internet korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a sebességre és az esetlegesen felmerülő hibákra.

A webáruházban a vásárlási feltételek, a termékek és az árak változtatásának jogát fenntartjuk.

Akciós áraink egy termék vásárlása esetén érvényesek. További készülékek igénye esetén kérje személyre szabott árajánlatunkat.

Védjegyek, védett nevek

Az oldalon felhasznált védjegyek és védett nevek az azokat megillető cégek tulajdonát képezik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Reálker Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. Minden jogi vonatkozásban a magyar törvények az irányadóak.

Adatvédelmi nyilatkozat

 A Reál-ker Kft, mint a www.futestechnika.com oldal üzemeltetője ezúton kijelenti, hogy tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot. Működése során a felhasználótól tudomására jutott információk megszerzése és feldolgozása során a következő törvények, rendeletek és ajánlások betartásával és figyelembe vételével jár el:

* személyes adatok gépi feldolgozásáról szóló 1998. évi VI. tv.; 
* a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv.; 
* 2001. évi XL. törvény a hírközlésről, VIII. fejezet; 
* 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről; 
* A Kormány 253/2001. (XII.18) Korm. rendelete a hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító kijelzés és hívásátirányítás szabályairól; 
* Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény ide vonatkozó rendelkezései

A Reál-ker Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a honlap használata közben a látogatókról és regisztrált felhasználóktól gyűjtött adatokat teljes körű titoktartással kezeli, harmadik féllel nem osztja meg, nyilvánosságra nem hozza, és nem tárolja a felhasználó beleegyezése nélkül.

Fenntartja azonban a jogot arra, hogy automatikusan gyűjtsön anonim információkat oldalainak látogatottságáról, a látogatások számáról és gyakoriságáról, mely információk kizárólag összevontan kerülnek feldolgozásra, és statisztikai célokat szolgálnak.

A regisztrációs adatok kizárólag a rendelések teljesítését, azok megerősítését, nyomon követhetőségét szolgálják. A törvényi előírásoknak megfelelően az érintetteknek, azaz a Reál-ker Kft. regisztrált felhasználóinak joguk van tájékoztatást kérni adataikról, azokat megváltoztatni, illetve törölni a rendszerből.

A jogosulatlan személy által történő hozzáférés és nyilvánosságra hozatal megakadályozása, az adatok pontosságának biztosítása és megőrzése valamint a teljes körű adatfelhasználás érdekében, a Reál-ker Kft. a legmegfelelőbb fizikai, elektronikus és műszaki eszközökkel és módszerekkel őrzi és biztosítja a felhasználótól tudomására jutott minden információt.

További kérdések, panaszok kezelésében a www.futestechnika.com webmestere nyújt tájékoztatást: admin@futestechnika.com


FőoldalFőoldal

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék

Kosár  

(üres)

Új termékek

Nincs új termék

 

 

 

Cylex Silver Díj