Reál Fűtés- és Klímatechnika Webáruház

Házhozszállítás

A Webáruházunkban megrendelt termékéhez személyes átvétellel, postai úton illetve futár útján történő szállítással juthat hozzá. Az alábbi díjak minden költséget tartalmaznak (szállítási költség, utánvételi díj, csomagolás). Az át nem vett küldemény költségeit azonban a megrendelőre hárítjuk.

Rendelését minden esetben e-mailen és telefonon keresztül is visszaigazoljuk, továbbá tájékoztatást küldünk rendelésétől egészen a kiszállításig. Futárszolgálatunk a Vevő részére az előzetesen egyeztetett időpontban szállítja ki az árut. Amennyiben ebben az időpontban a Vevő az árut bármilyen okból átvenni nem tudja, úgy a szállítás megkísérléséről értesítést hagy hátra a Vevő postaládájában vagy a Vevő megadott telefonszámán egyezteti a kiszállítás ismételt megkísérlésének időpontját.


Házhozszállítási díjaink: 

Esztergom 10 km-es vonzáskörzetében ingyenes
Budapest egész területén: 1181,-Ft + Áfa/cím (1500,-Ft)
Vidéken: 51,-Ft + Áfa/km (65,-Ft), de maximum 9449,-Ft +Áfa (12000,-Ft) 


Futárszolgálat: 

A Reál Fűtéstechnika futárai által történő házhozszállítása Esztergom és Dorog területén ingyenes, valamint Budapest egész területére fix 1500 Ft, amely díj áruátvételkor fizetendő.

Az ezen városok határain túl igényelt házhozszállítás díja 65 Ft/km, de maximum 12000 Ft, amely az esztergomi raktárunkból kiindulva számolandó.


Postai kézbesítés:

Webáruházunk 30kg össztömeg alatti termékeire a Magyar Posta által történő kézbesítés is kérhető. A postai költség díja a csomag csomagolását és belföldi feladását tartalmazza. Egyéb szolgáltatás (expressz, utánvét, értékbiztosítás, nemzetközi csomagküldés) igénybevételekor kérje speciális ajánlatunkat.


FőoldalFőoldal

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék

Kosár  

(üres)

Új termékek

Nincs új termék

 

 

 

Cylex Silver Díj